Vedeta Pro Tv, Andreea Esca a vorbit recent despre problemele cu care se confruntă în calitate de părinte. Vedeta are doi copii adolescenti iar problemele varstei nu îi dau pace.

Cei doi copii ai Andreei au 16 si 13 ani. Prezentatoarea principalului jurnal de stiri de la Pro TV a recunoscut recent ca a fost multa vreme foarte vehementa in legatura cu varsta la care o femeie ar trebui sa devina mama. Intre timp, s-a lamurit ca lucrurile stau putin altfel.

„Inainte, daca imi spunea cineva ca are peste 30 de ani si n-are copii, mi se parea ca, mama!, e pierduta pentru societate si pentru viata si, oricum, pentru ce i-a dat Dumnezeu ovare, stii? Nu mai sunt de aceasta parere. Una e ce zic oamenii si ce crezi tu si alta e viata. Si este foarte greu sa ai copii, chiar este foarte greu. Sunt niste generatii crescute intr-o lume extrem de libera, cu extrem de multe tentatii, cu extrem de multa informatie, care sunt greu de strunit. Din tot ce fac eu, din toate joburile mele, asta e cel mai greu, cel mai solicitant. si in plus, la tot restul poti sa renunti la un moment dat, asta e forever”, a declarat Esca.

Citeste si...  Brexitul are sanse 50%. Vezi de ce