Recent intoarsa din America, frumoasa Andreea Balan, a declarat ca se confrunta cu probleme grave de sanatate care ii afecteaza coloana si o impiedica sa mai ridice greutati.

Andreea Balan_exprespress„La intoarcerea in Romania am zburat cu 3 companii diferite de zbor. Din cauza ca am probleme cu coloana (de la dans si nu pot/ nu am voie sa ridic greutati, in primele doua avioane am fost ajutata de insotitorii de cabina sa-mi urc bagajul de mana (un troller de 10 kg) in compartimentul de deasupra scaunelor. In ultimul zbor (unul romanesc-n.r) un barbat imbracat in uniforma companiei mi-a spus intepat ca cica nu are voie sa-mi atinga bagajul si sa ma descurc singura. I-am explicat frumos ca am probleme cu coloana, ca la celelalte companii aeriene am fost ajutata, ca e job-ul lor sa ne ajute daca avem problem, si mi-a raspuns din nou intepat ca trebuia sa nu-mi iau bagaj de mana daca nu-l pot ridica deasupra capului. Un pasager strain s-a ridicat si m-a ajutat sa-mi ridic bagajul”, a scris cantareata pe pagina ei de socializare.

Citeste si...  FOTO: Andreea Bălan, TRANSFORMARE SPECTACULOASĂ!

Andreea Balan s-a declarat revoltata de ce i s-a intamplat, si cere sa fie luate masuri pentru ca astfel de lucruri sa nu se mai repete. “Nu pot decat sa trag concluzia ca acel individ m-a recunoscut, si ca din frustrare nu a vrut sa ma ajute. Altfel nu-mi explic de ce oriunde in lume unde sunt necunoscuta, am fost ajutata, si aici nu”.