Andreea Bălan și Andreea Antonescu, fostele componente ale uneia dintre cele mai de succes trupe de la noi – Andre, au trecut prin transformări spectaculoase de-a lungul anilor.
Andre a fost o formație dance alcătuită din Andreea Bălan și Andreea Antonescu, înființată în 1998 în România. Au debutat cu albumul La întâlnire în 1999, câștigând trofeul festivalului de la Mamaia cu melodia „Liberă la mare” de pe al doilea album de studio, „Noapte de vis”, scrie libertatea.ro.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=61zf2l0y_JE&w=560&h=315]

Formația, care a activat între anii 1998 și 2001, a primit în 2002 patru discuri de platină și unul de aur pentru cele 1.200.000 de exemplare ale albumelor vândute, fiind formația românească cu cele mai mari vânzări.


După separare, Andreea Bălan și-a continuat cariera formând un duo cu Alina Sorescu, însă proiectul a eșuat la scurtă vreme.


Formația se reunește după decesul tatălui Andreei Antonescu. Duo-ul lansează un album, „O noapte și-o zi”, și un single cu același nume, promovat de un videoclip, însă se despart din nou, fiecare dintre cele două componente alegând o carieră solo.


De-a lungul carierei, cele două Andre au fost intens criticate pentru imaginea promovată și stilul vestimentar. Cele două au lansat moda platformelor, denumite generic „șenile”, a codițelor, a fustelor mini și a sânilor evidențiați cu sutiene push-up.


Diferențele dintre cum arătau cele două artiste la începutul carierei lor și cum arată avcum sunt mai mult decât evidente, stilul lor vestimentar și nu numai schimbându-se radical.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=iwU9mZWpsis&w=560&h=315]

Ce fac acum cele două Andre
Andreea Bălan și-a continuat cu succes cariera solo, bucurându-se de succes și devenind una dintre cele mai apreciate artiste din showbiz-ul românesc. În plan personal, vedeta a avut o relație de foarte mulți ani cu Keo.

Citeste si...
Andreea Bălan, reacţie după "despărţirea" de KeoDupă despărțirea dureroasă de acesta, Andreea Bălan și-a găsit acum liniștea alături de actorul George Burcea, care i-a devenit soț anul acesta. Cei doi au împreună o fetiță pe nume Ella.Este apreciată pentru show-urile de dans pe care le oferă la spectacolele sale și se implică în tot felul de acțiuni umanitare pentru copiii cu boli grave.

Andreea Antonescu, în vârstă de 35 de ani, și-a început cariera la vârsta de 6 ani, când era un concurs la Galați, „Și eu voi fi o stea”. Primul album al Andreei a fost scris de Adrian Ordean, care i-a scris 10 piese ce se regăsesc pe albumul solo al ei, „Din vina ta”, album pe care Andreea l-a lansat la numai 12 ani.


După ce s-a separat de Andreea Bălan, în 2004 a lansat piesa „Când dansam”, alături de Fabrizio. În anul 2010, Andreea Antonescu a lansat, sub pseudonimul de Miss Ventura, cântecul „Ready for Us”. Din 2013 revine ca Andreea Antonescu și lansează melodia „Pune-o pe replay”.


Este căsătorită cu Traian Spak, împreună cu care are o fetiță pe nume Siena. Acum, artista și-a lansat blog în care vorbește despre fashion și lifestyle.„Am emoții, vă spun! Am emoții pentru că astăzi vă prezint un nou proiect drag, prin intermediul căruia vreau să vă invit în lumea mea și să mă cunoașteți mai bine” a spus vedeta.

În prezent, cele două ex-Andre se înțeleg de minune.