Andreea Bălan a fost foarte discretă în ultima perioadă în privința vieții sentimentale. După despărțirea de Keo, artista a preferat să stea mai retrasă și să nu se mai afișeze iar atunci cîn și-a făcut o relație, a știut să facă în așa fel încât să nu-și mai împărtășească sentimentele.andreea balan si george

Așa s-a întâmplat și cu noua sa relație, cu George Burcea. Deşi a evitat mult timp să vorbească cu presa despre noua ei relaţie, artista a făcut recent câteva dezvăluiri în cadrul unei emisiuni tv.
„Mi-a făcut o surpriză și a postat fotografia cu noi. Nu m-am ferit. Am vrut, într-adevăr, să fiu mai discretă decât în trecut. Am vrut să fim noi doi, să ne cunoaștem foarte bine, să fim foarte discreți”, a spus Andreea.

„Sunt o fată foarte cuminte. Și foarte serioasă. Mi-am dorit întotdeauna să fiu serioasă și sunt foarte muncitoare și îmi văd de treaba mea. Adică, dacă lucrurile merg între noi, pot să rămân cu tine o viață. Dacă ne iubim, ne înțelegem foarte bine și ne completăm, cea mai importantă este liniștea. Eu am nevoie de foarte multă liniște pentru că eu îmi dedic foarte mult timp și suflet carierei mele. Am foarte multă nevoie de liniște acasă…”, a explicat solista.
Andreea a povestit şi cum l-a cunoscut pe George. „Când l-am luat pe George la filmări mi-am spus că o să fie iubitul meu… Mi-a făcut o impresie bună pentru că am văzut că este foarte muncitor și dedicat meseriei de actor. Nu avea un rol mare în videoclip, dar și-a făcut treba până la capăt, cu profesionalism. Mi-a plăcut pentru că și eu sunt la fel de muncitoare, la fel de ambițioasă.”
”Suntem împreună de 10 luni. Amândoi avem și părți liniștite, și părți nebunești. Important este să ne înțelegem și să rezistăm în timp”, a încheiat Andreea Bălan.

Citeste si...
FOTO: CELE MAI SEXY vedete la plajă, vara aceasta