Andreea Bălan a vorbit despre celebritate și a mărturisit că oamenii au o percepție greșită despre acest lucru. Chiar dacă este un nume foarte cunoscut în industria muzicală și tv, Andreea Bălan a explicat cum arată pentru ea faima și nu o consideră o meserie.

Artista a mărturisit că unii oameni care muncesc mult pot deveni cuoscuți și nu este cu adevărat un job, ci că nu ar reprezenta nimic celebritatea.

„Faptul că unii oameni reuşesc să aibă succes şi apar la tv, sau sunt cunoscuţi în mediul online, este reinterpretat de noua generaţie, ca fiind un job, un mod de a trăi. Copiii care cred acest lucru, au primit eronat de la părinţii lor, informaţia cum că, celebritatea este o meserie care îţi aduce bani. Greşit – a fi celebru/cunoscut, nu este o meserie, nu este un job, nu reprezintă nimic. Celebritatea este doar o consecinţă a unor lucruri făcute bine şi constant. Celebritatea vine în urma unor acţiuni, fapte pe care cineva le face cu foarte multă muncă, pasiune, determinare şi pentru că sunt bine făcute, apare ca şi consecinţă celebritatea”, a scris Andreea pe Facebook.

Citeste si...  Cruduţa a ieşit din casă fără chiloţi?!

Andreea Bălan și George Burcea

Recent, artista a explicat că și-a cunoscut actualul soț la un casting, atunci când avea nevoie de un băiat pentru un videoclip.

„L-am ales la un casting, aveam nevoie de un bărbat frumos pentru un videoclip, am cerut de la o agenţie poze şi l-am ales pe el. Mi s-a părut că se potriveşte. Mi s-a părut sincer şi liniştit. Aveam nevoie de cineva care să-mi ofere linişte acasă”, a povestit Andreea Bălan pentru Antena Stars.