Cântăreața Andreea Bălan, mesaj emoționat pentru fanii ei chiar de pe patul de spital, după ce în presă au ajuns informații privind faptul că a fost operată de urgență la nici două săptămâni după ce a suferit un stop cardiac în timpul unei operații de cezariană.

„In urma celor scrise azi in presa, confirm faptul ca saptamana trecuta (pe 15), am avut o interventie chirurgicala (cu anestezie generala si terapie intensiva) de eliminare a unor hematoame care s-au format datorita operatiei complicate prin care am trecut pe 4 martie cand s-a nascut Clara (operatie cu embolie amniotica si stop cardio respirator, caz foarte, foarte rar). In acest moment ma aflu din nou in spital, deoarece au aparut alte hematoame care trebuiesc operate si eliminate.

Citeste si...  Guvernul pregateste un nou ajutor social: se dau lunar tichete de masa in valoare de 500 de lei! Ce trebuie sa faci ca sa le primesti

Astfel de cazuri sunt rare si tin de anticoagularea sangelui in urma operatiei grele prin care am trecut pe 4 martie.

Poza 1 este de acum 5 minute si pozele 2 si 3, de pe 15 martie.

Va voi tine la curent cu evolutia mea. (Si zambetul e mereu la locul lui chiar daca sunt pe patul de spital”, scrie Andreea Balan pe Instagram.