De când s-a despărţit de Keo, dar mai ales de când la orizont i se întrezăreşte altă iubire, Andreea Bălan se cam alintă pe pagina ei de socializare. Ba apare în costum de baie, ba se fotografiază lângă o maşină scumpă sau în locuri cu greu frecventate de români.

10443410_10152933696957646_2601923480306362799_n_8f439da06a

Vacanţa la New York pare să-i fi schimbat viaţa Andreei Bălan care, prin intermediul verişoarei ei, medic stomotalog în metropola americană, a cunoscut un frumos puşcaş marin. Deşi nu este nimic oficial între cei doi, artista este evident refăcută după despărţirea de Keo, bărbatul care i-a fost alături 9 ani.

Că viaţa i s-a schimbat în bine evidenţiază chiar Andreea prin fotografiile şi mesajele de pe pagina ei de socializare. În cea mai recentă dintre ele, intens comentată de fani, artista apare goală în cadă. Neobişnuit ar fi fost să facă baie îmbrăcată. Însă nu asta i-a adus critici şi a stârnit polemici între fani, ci faptul că face baie machiată a la carte.

Citeste si...  Acum 4 zile, Keo a fost la Andreea, a căzut în genunchi și și-a cerut scuze

Astfel, deşi este cufundată în cadă pentru o baie fierbinte, Andreea este impecabil machiată, semn fie că nu a respectat ritualul de demachiere de seara – mai ales că anunţă că este „pe alt fus orar” -, fie nu vrea să apară nemachiată în faţa fanilor.
Cert este că, atunci când a fost „urecheată” pentru că face baie machiată, Andreea a răspuns imediat, deloc elegant: „Şi care e problema?”.