De o lună încoace, Andreea Bălan are fluturi în stomac şi radiază de fericire alături de Michael, iubitul american care a reuşit să o scoată din depresie. Problema este că cei doi îşi trăiesc pasional relaţia la doi paşi de Keo, chiar în vila pe care solista încă o împarte cu acesta.

Această prezentare necesită JavaScript.

După 9 ani de iubire, povestea de dragoste dintre Andreea Bălan (30 de ani) şi Keo (36 de ani) s-a terminat anul acesta, la începutul lunii aprilie. Înşelată cu o solistă mai tânără, Alexandra Pavel (24 de ani), alias, Misty, Bălanca a încercat să facă tot ce i-a stat în putinţă ca să-l discrediteze pe fostul iubit. În timp ce Keo a stat în banca lui, fosta componentă a trupei André a scos artileria grea.

Acum o lună, de ziua ei, a plecat în SUA, de unde s-a întors îndrăgostită-lulea de un american, pe care l-a şi adus cu ea la Bucureşti. Solista este atât de amorezată de acesta, încât îl duce peste tot cu ea, la concerte şi filmări, ba chiar şi în duplexul din Băneasa, pe care îl împărţea cu fostul iubit. Prietenii din anturajul lui Keo ne-au spus că dulcegăriile dintre Andreea şi american par prea exagerate şi se întreabă dacă face acest lucru special ca să-l oftice pe Keo. Amorezii au ajuns să se giugiulească prin culisele spectacolelor unde solista cântă, de parcă ar vrea să demonstreze cât e de fericită. Deja producătorii şi organizatorii de spectacole au început să mustăcească la vederea gesturilor celor doi.

„Sunt deja penibili cum se sărută în culisele spectacolelor, acolo unde Andreea îl ia cu el pe noul iubit. Nu ştim cui vrea să demonstreze că se iubesc”, a povestit o sursă pentru Click! Mai mult, artista l-a invitat pe Michael şi în vila pe care a construit-o împreună cu Keo, şi pe care încă o împarte cu acesta din urmă, aşa că zgomotele care se aud din dormitor îl cam zgârie pe urechi pe compozitor şi îi tulbură liniştea. Click! a aflat că mutarea din fosta vilă conjugală este o variantă pe care Keo o ia serios în calcul, însă trebuie să cadă la o înţelegere cu Andreea asupra “partajului”.
„Posibil ca Andreea să iasă special în evidenţă cu apariţiile sale şi cu marea dragoste pentru american, ca să-i facă în ciudă fostului iubit”, ne-a povestit o sursă din showbiz.

Citeste si...  EA este noua blonda misterioasa din viata lui KEO!