Toti s-au mirat cand au vazut ca bustul Andreei Balan practic a explodat in ultimii ani, iar vedeta sustine ca nu a facut nicio operatie estetica. De la pastile, zice ea! Ei bine, “de la rochie” de data asta putem vedea cu ochiul liber daca e asa sau nu.

61595705

Cantareata a fost invitata in studioul PRO FM, vineri dimineata, acolo unde a cantat ultimul ei single, “Rece”. Andreea Balan a venit impreuna cu dansatoarele ei, iar toate cele trei au fost imbracate in rochiile pe care le-au purtat in videoclip.

61606365.jpg

Din cauza rochiei vaporoase si a modelului care abia ii acoperea sanii, Andreea Balan a ramas la un moment dat cu nurii pe afara, efectiv. Vestimentatia s-a rasucit pe corpul artistei, in timp ce aceasta incerca sa execute cateva miscari de coregrafie, astfel incat blondina noastra a ramas mai mult dezbracata.

61606367

Toate acestea s-au intamplat in direct, la radio, insa intreaga reprezentatie a fost filmata, astfel incat imaginile au ajuns publice. Acum, va lasam pe voi sa apreciati: i-au crescut intr-adevar sanii Andreei datorita pastilelor pe care le-a luat?

Citeste si...
Soţul cântăreţei Andreei Bălan, prins sub influența drogurilor, la volan