Cântăreața Andreea Bălan trebuie să mai stea câteva zile în spital după ce a suferit a treia operație la rând. Şi-a anunțat fanii că se simte mai bine.

Andreea Bălan Dupa ploaie intodeauna rasare soarele… Ma simt din ce in ce mai bine, iar mesajele voastre m-au ajutat si m-au incurajat enorm! Le-am citit pe toate si va multumesc din suflet. Abia astept sa ajung acasa la fetitele mele, dar trebuie sa mai stau cateva zile in spital fiind atent supravegheata si ingrijita”, a scris aceasta, duminică, pe Facebook.

Vedeta a fost operată de urgență săptămâna aceasta după ce acum aproape două săptămâni a suferit un stop cardiac în timpul operației de cezariana la care era supusă.

Andreea Bălan a confirmat joi a doua internare în spital, arătând că ”au apărut alte hematoame care trebuie operate și eliminate”.

Citeste si...
Andreea Balan s-a maritat in Thailanda cu iubitul american!

”În urma celor scrise azi în presă, confirm faptul că săptămâna trecută (pe 15), am avut o intervenție chirurgicală (cu anestezie generală și terapie intensivă) de eliminare a unor hematoame care s-au format datorită operației complicate prin care am trecut pe 4 martie când s-a născut Clara (operație cu embolie amniotică și stop cardio respirator, caz foarte, foarte rar)”, a explicat cântăreața.

Andreea Bălan a clarificat și informațiile apărute în legătură cu a doua internare: ”În acest moment mă aflu din nou în spital, deoarece au apărut alte hematoame care trebuiesc operate și eliminate. Astfel de cazuri sunt rare și țin de anticoagularea sângelui în urma operației grele prin care am trecut pe 4 martie”.