Au trecut luni bune de cand Andreea Antonescu sta departe de sotul ei, pentru a-si relansa cariera in Romania. Invitata intr-o emisiune TV, aceasta a inceput sa planga atunci cand s-a adus vorba despre sarbatorile de iarna si dragostea intre doi soti.

61594280

Timpul petrecut departe de sotul ei a dat-o peste cap pe Andreea Antonescu. Desi nu a vorbit prea mult despre asta, cantareata se pare ca sufera foarte mult dupa tatal fetitei sale. Invitata intr-o emisiune TV, aceasta a inceput sa planga atunci cand a fost intrebata de el.

61594277

Cristi Brancu a deschis subiectul sarbatorilor de iarna si a intrebat-o pe artista daca a mai petrecut Craciunul departe de barbatul iubit. Aceasteia i s-au umplut ochii de lacrimi si a parut extrem de incurcata. In cele din urma a oferit un raspuns, insa, deloc unul convingator.

61594278

„Asa e, de Sarbatori toata lumea trebuie sa fie impreuna. Am mai petrecut sarbatorile departe de el. Cum sa fie? Cu un brad albastru cu argintiu si unul rosu. M-ai facut sa plang”, a spus Andreea.

Citeste si...
10 remedii naturale împotriva mahmurelii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.