“Într-o bună zi, o să fac ceva care va schimba întreg sistemul”. Sunt cuvinte rostite de copilotul Andreas Lubitz, cel care a provocat prăbuşirea avionului Germanwings în Alpii francezi, soldată cu moartea a 150 de persoane, datorita unei crunte depresii.

Andreas Lubitz

De data aceasta, ele sunt dezvăluite de Maria W., o stewardesă în vârstă de 26 de ani, prezentată drept fosta iubită a lui Andreas Lubitz, în ediţia de sâmbătă a cotidianului german Bild.

Aceasta afirmă că atunci când a aflat despre prăbuşirea avionului, o frază rostită de copilot i-a revenit în memorie: ”Într-o bună zi, o să fac ceva care va schimba întreg sistemul, şi toată lumea îmi va cunoaşte numele şi îşi va aminti de mine”, ar fi spus acesta.

“Se trezea noaptea şi striga:’Picăm!’”

Potrivit Bild, tânăra, care se declară “foarte şocată”, a zburat cinci luni anul trecut cu Andreas Lubitz, curse europene, dar relaţia lor, care a durat pe perioada în care cei doi au lucrat împreună, nu a fost niciodată oficială. Ea a afirmă că el a comis acest act pentru că a înţeles că, din cauza problemelor sale de sănătate, marele său vis de a avea un loc de muncă la Lufthansa (Germanwings fiind filiala low cost a acestei companii aeriene) în calitate de căpitan şi de pilot de lung curier era practic imposibil”, afirmă aceasta.

Citeste si...
Copilotul Andreas lubitz, omul cu dubla personalitate

Din pacate Andreas Lubitz suferea de o crunta depresie si nu mai putea sa controleze in nici un fel situatia. Acest lucru se intampla din pacate din ce in ce mai des, insa nu putem sa fim acolo cand trebuie, cel putin in familie daca avem un caz ca acesta.Cel mai important lucru este intelegerea si sustinerea.

Dumnezeu sa ii odihneasca in pace pe cei 150 de pasageri!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.