Mare nunta mare in showbiz-ul autohton, in aceasta vara: Anda Adam se marita cu iubitul ei Sorin Andrei care este mai mic decat ea cu cinci ani. Solista, care in aceasta luna va implini 35 de ani (zodia Taurului),  a dezvaluit ca pregateste o nunta de pomina si ca petrecerea nu va fi una traditionala.

Anda Adam

„O sa fie altceva, nu o nunta clasica. Nu vom avea sarmale. O sa fie o super petrecere in care toata lumea va dansa, cu muzica buna si program artistic intr-o locatie superba. Toata nunta va fi in alb-argintiu. Nu voi canta la nunta mea, dar voi dansa mult” a povestit Anda la Antena 1.
 Artista a mai dezvaluit si ca stie precis ca, in ziua nuntii, mama sa va fi extrem de emotionata si va lacrima, ca tatal va fi cel care o va conduce la altar, dar si ca ea va fi foarte fericita alaturi de mire si de domnisoarele de onoare, bunele ei prietene Xonia si Roxana Vancea. De altfel, in lipsa mamei care locuieste in strainatate de ani de zile, Anda Adam si-a ales rochia de mireasa impreuna cu prietena si domnisoara ei de onoare Xonia. Cavalerul de onoare este un prieten bun al mirilor,  nimeni altul decat Dorian Popa.

Citeste si...  Anda Adam face schimbare majora de look! S-a facut bruneta.