Dupa o lunga perioada in care a negat ca ar fi insarcinata, Anda Adam a recunoscut sincer ca superstitiile au determinat-o sa tina secret faptul ca va deveni mama si ca a asteptat doar sa treaca perioada critica pentru cele aflate in starea ei dupa care a decis sa impartaseasca fanilor marea si fericire.

anda-adam

Acum, Anda e insarcinata in sase luni si se declara multumita de felul cum arata, de faptul ca nu a luat multe kilograme si de felul in care a decurs pana acum sarcina. Se simte foarte bine, motiv pentru care continua sa urce pe scena.

„Nici nu am simtit ca sunt insarcinata. Nu am avut simptome de rau general, nici greturi. M-am simtit in primele luni ca inainte sa raman insarcinata. Ma misc usor, ma simt foarte bine”, a spus artista intr-un interviu recent.
Agenda Andei este plina, asa ca va concerta pana inainte sa nasca. „La concerte ma desfasor ca si pana acum, fara probleme. Medicul mi-a recomandat sa nu sar pe scena. Ma abtin cat pot sa nu ii incalc sfaturile, insa nu prea imi iese tot timpul.

Se intampla sa ma vad la fel de zbuciumata pe scena ca si inainte”, a adaugat Anda. La ultimul control medical, artista si sotul ei au aflat ca vor avea o fetita. „Suntem foarte fericiti si ii multumim lui Dumnezeu pentru toata bucuria pe care ne-o daruieste. E adevarat, ne doream amandoi o fetita, insa tot timpul am spus ca cel mai important este ca cel mic sa fie sanatos si sa vina pe lume si sa creasca intr-o familie fericita”, a mai spus Anda Adam. Anda Adam a tinut secret faptul ca este insarcinata si le-a dezvaluit fanilor de pe Facebook acest lucru abia atunci cand n-a mai avut cum sa isi ascunda burtica.

„Dragii mei, sunt foarte fericita si vreau sa impartasesc cu voi bucuria pe care o avem in suflet. Sunt insarcinata in aproape 6 luni si abia asteptam sa devenim parinti!”, a scris Anda pe contul sau.

Citeste si...  Catalin Botezatu si Anda Adam traiesc clipe fierbinti