După despărţirea de Victor Slav, se părea că Anda Adam nu mai are deloc noroc în dragoste şi că nu îşi va mai găsi sufletul pereche. De câteva luni, însă, artista se iubeşte cu Sorin Andrei, un tânăr afacerist din Constanţa pe care l-a cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni.

anda-adam

În luna octombrie, bărbatul chiar i-a oferit inelul de logodnă cântăreţei şi se pare că nu mai este mult până când cei doi vor ajunge în faţa altarului. „A venit la mine, eu abia ajunsesem acasă de la un concert, cu un imens buchet de trandafiri. Am văzut prins inelul de frunza unui trandafir. M-am blocat! A fost cea mai frumoasă zi din viața mea. Îl văd pe Sorin ca fiind soțul meu! Am simțit asta chiar de când l-am cunoscut! Mi-a plăcut că este un bărbat hotărât, responsabil, un om pe care te poți baza și care știe ce vrea. Asta îmi doresc eu de la un bărbat. Am vorbit deja și despre un viitor comun. Și el își dorește o familie și copii, ca și mine“, afirma, în urmă cu o lună, Anda Adam.

Recent, jurnaliştii de la ziarul Ring au realizat un interviu cu Anda Adam, în cadrul căruia artista a vorbit din nou despre nuntă. Deşi nu s-a gândit încă la o dată pentru fericitul eveniment, artista a afirmat că ştie deja cum vrea să fie rochia ei de mireasă. “Cu siguranţă, foarte sexy şi zurlie”, a spus Anda Adam.

Citeste si...  Fiul de 8 ani al lui Adrian Iovan a dat-o in judecata pe ultima iubita a tatalui sau!