Anda Adam explică ce este cu mesajele dintre ea şi fostul iubit, Victor Slav

Anda Adam

Anda Adam a ţinut să explice ce s-a întâmplat, de fapt, între ea şi fostul său iubit, Victor Slav, soţul Biancăi Drăguşanu, după ce aceasta din urmă ar fi găsit un mesaj care spunea: „Hai să fugim în lume”.

Potrivit emisiunii „Acces Direct”, de la Antena 1, care a prezentat câteva presupuse mesaje între Victor şi Anda, cei doi şi-ar fi spus „Hai să fugim în lume”, însă cântăreaţa neagă acest lucru. Ea nu dezminte însă faptul că ea şi fostul ei iubit au rămas în relaţii bune, deşi sunt despărţiţi şi că păstrează legătura, ca doi amici, prin mesaje.

„Între mine şi Victor există o relaţie de amiciţie. Ne-am mai întâlnit pentru că mai aveam lucruri care ne legau. După 6 ani de relaţie există situaţii şi conjuncturi care leagă doi oameni. Ce vreau eu să spun e că între mine şi Victor nu mai există absolut nimic. Ne respectăm pentru că există 6 ani care ne leagă. Căsnicia lui e în siguranţă, pot să o asigur pe Bianca de faptul că nu are nici un motiv de îngrijorare. Din prima zi în care ne-am despărţit am rămas în nişte relaţii civilizate, ca doi oameni civilizaţi care au fost împreună şi care este normal să se salute când se văd.

În nici un caz nu a fost vorba că «noi doi să fugim în lume». Situaţia a fost de aşa natură, cum se întreabă doi oameni normali: «Ce faci?, Cum eşti?, Cum e?, Eşti ok? că uite văd că ai o perioadă agitată. Da, eu sunt ok. Sunt foarte obosită, nu mai pot, sunt foarte extenuată şi exasperată de tot ce se întâmplă»… Asta e tot. Discuţiile au fos la modul asta. Şi el spunea «Uite şi eu sunt aşa, nu mai suport presiunea asta care se pune pe noi. Deci vorbim de ei (n.r. Bianca şi Victor)».

Cu Bianca nu am avut niciodată nici o rivalitate. Nu a fost vorba de o împăcare. A trecut deja un an şi ceva de când nu mai am nici o legătură cu Victor. Fiecare are drumul lui, dar am rămas în nişte relaţii civilizate, aşa cum e normal să rămână doi oameni”, a declarat Anda Adam.

 

Citeste si...
Răzvan Ciobanu, atac la Iulia Vântur şi Mihaela Rădulescu