Merge la sala, are silicoane si forme de invidiat, insa pana astazi mai multa lume s-a uitat la sanii ei decat la posterior! Cantareata Anda Adam a demonstrat cu varf si indesat ca braziliencele au de ce sa fie invidioase pe ea!

Această prezentare necesită JavaScript.

Ultima imagine cu Anda Adam la piscina le-a taiat rasuflarea barbatilor! Iar acum, doamnelor, chiar nu aveti de ce sa va suparati pentru ca Anda Adam a demonstrat ca are cu ce!

Imbracata intr-un costum de baie in culorile echipei nationale a Braziliei, artista a pozat pe marginea bazinului, cu spatele la obiectiv. Rezultatul? Un posterior apetisant, care i-a facut pe reprezentantii sexului tare sa saliveze.

“Made in Brasil…”, a scris Anda in dreptul imaginii, semn ca aceasta era cu dedicatie pentru reprezentantele Americii de Sud care se lauda mereu cu formele apetisante.

Imediat, mesajele au inceput sa curga. “Buna fata!”, “Bomba!”, “Foarte frumoasa!”, “You are a diva! I love you! Esti perfecta, te iubesc foarte foarte mult esti viata mea si nu pot sa ma abtin cand te vad! Love you so much!”, “Better was… made in Germany!”, i-au transmis admiratorii.

Citeste si...  Bercea Mondial acuză. Ministerul Jutiţiei nu intervine.