Anda Adam a decisa sa se aseze la casa ei. Artista a confirmat ca se casatoreste in aceasta vara, pe 7 iunie. Fire nonconformista, cantareata a marturisit ca isi doreste o nunta atipica.

Anda-Adam-a-confirmat-casatoria---Nu-vreau-o-nunta-romaneasca-
„Stii de ce nu a fost sa fie? Ala care trebuia sa fie ma astepta. Iubitul si logodnicul meu ma astepta. Nu a fost sa fie pentru ca nu a fost cu cine trebuie. Nunta este pe 7 iunie. Toata lumea o sa vina la nunta. Eu propun sa le facem pe toate, sa mancam, sa bem si sa punem si muzica. O sa demaram toate lucrarile pentru ca abia acum ne-am intors din vacanta. Mama mea l-a cunoscut aici, in Romania. A avut ocazia sa il cunoasca de la inceput.Avem 7 luni de cand suntem impreuna.

Citeste si...  Drumarii, în alertă maximă. Urmează încă 27 de ore de ninsori în aproape toată ţara

Pana in iunie o sa se faca un an. Nu vreau sa fac o nunta romaneasca. Ne-am decis sa avem o nunta atipica, pe sistemul White Sensation. Toata lumea o sa fie white. O sa avem DJ, muzica, mai mult nu pot sa dau din casa. N-o sa fie masa mirilor. Nu vrem o nunta, ci o mega petrecere unde lumea sa vina si sa se distreze de minune.”, a spus Anda Adam.