Informație de Ultima Oră în ancheta Caracal. Jurnaliștii au aflat ce probă au Anchetatorii la dosar în privința morții Luizei Melencu. Este vorba despre o expertiză de fizică nucleară, care arată că toate substanțele pe care Gheorghe Dincă a declarat că le-a folosit pentru a incendia trupul Luizei au fost găsite atât în butoiul din curtea inculpatului, cât și în oasele din lizieră.

Anchetatorii au o probă importantă în cazul Luizei Melencu pentru că până acum se vorbea despre faptul că Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată pentru moartea tinerei dispărute în aprilie 2019 fără ca procurorii să aibă o probă clară care să arate că fata a fost ucisă și incendiată, așa cum mărturisea Gheorghe Dincă.

Citeste si...
Femeia cu cele mai lungi picioare vrea sa intre in Cartea Recordurilor. Cat de bine arata fostul model

Suspectul a dat detalii despre toate substanțele pe care le-a folosit în acel butoi în care susține că le-a ars pe Luiza și pe cealaltă fată dispărută, Alexandra Măceșanu.

În paralel, specialiști de la Institutul de Fizică Nucleară și de la Facultatea de Biologie au făcut un experiment și au descoperit că toate substanțele despre care Gheorghe Dincă a vorbit în declarațiile lui se regăseau atât în pereții butoiului din curtea lui Dincă, cât și în oasele găsite la liziera unei păduri aflate la câțiva kilometri de Caracal.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.