«Cum să mai filmez fără sutien, la 44 de ani?»

Anca 1

Solista Anca Ţurcaşiu a avut curajul, în 1994, să filmeze dezbrăcată până la brâu. Era ruşinoasă de fel şi parcă n-ar fi vrut să-i vadă toată lumea sânii, însă Mircea Mureşan, regizorul peliculei “Miss Litoral”, a convins-o să renunţe la sutien. Vedetei îi e dor de forfota de pe platourile de filmare, şi-ar mai dori un rol, însă nu mai e dispusă să apară despuiată în faţa camerelor.

Anca sani

La 44 de ani, Anca continuă să aibă un trup de sirenă, iar când iese la plajă, în costum de baie, turiştilor li se taie respiraţia pentru că vedeta arată exact ca-n anii de liceu.

Datorită calităţilor sale fizice, dar şi vocale, solista a fost distribuită, în 1994, în comedia “Miss Litoral”, unde nu s-a sfiit să apară într-o scenă de amor, în pat, la bustul gol.

anca_turcasiu

Pelicula a înregistrat la acea vreme încasări record, pentru că mai toţi românii au făcut coadă la casa de bilete pentru a prinde un loc în sală şi a-i admira vedetei sânii feciorelnici.

Au trecut însă 20 de ani de la rolul din “Miss Litoral”, iar Anca mai speră să revină în lumea filmului: “Aş accepta, sigur, să mai joc. Dar nu m-aş mai dezbrăca. Atunci aveam 20 de ani, iar acum am 44! Trebuie să mergi pe zona de vârstă pe care o ai”, a spus ea.

Anca 2

Cântăreaţa a dezvăluit că, deşi era pudică, regizorul peliculei, Mircea Mureşan, a convins-o să renunţe la sutien, de dragul artei. În altă ordine de idei, Anca neagă că s-ar retrage din muzică.

“Nu mai scot piese noi, dar o să cânt în continuare. Cânt în trupa lui Petre Geambaşu”, a declarat ea. În plus, de mai bine de 10 ani, vedeta cântă la Mamaia, alături de Adrian Enache.

Nu mulţi ştiu că Anca Ţurcaşiu s-a născut prematur, iar inimioara ei s-a oprit încă din primele clipe de viaţă. Iniţial, medicii au declarat-o moartă. Ba chiar şi părinţii ei fuseseră anunţaţi că încetase din viaţă. Însă, cum Dumnezeu e mare, a făcut o minune şi în cazul plăpândei făpturi, aşa că Anca a început brusc să respire, după ce a fost pusă pe o masă, întâmplare care i-a uimit medici.

 

 

Citeste si...
Radut are interzis la Gina Pistol

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.