Dupa un an presarat cu scandaluri, in care s-a scris ca ar fi divortat in secret de sotul ei si ca ar fi practicat cu acesta schimbul de parteneri, Anca Turcasiu vorbeste deschis despre stirile aparute in presa mondena despre casnicia sa.

Anca-Turcasiu--despre-divortul-de-sotul-ei-si-partidele-de-sex-in-grup

„N-a fost niciun scandal, practic n-a fost niciun scandal, a fost creat de presa, de media. Nu de dvs., de media, pardon, imi cer scuze” a declarat Anca Turcasiu.

Toamna trecuta, dupa ce in presa mondena a aparut informatia ca cei doi ar fi divortat in secret, nasul lor, Cristian Tantareanu, a lansat o ipoteza soc: Turcasiu si sotul ei ar fi fost swingeri si spunea el, aceasta practica i-ar fi dus la despartire. „Dom’le, erau swingeri de vreo trei ani. Au facut si aici la mine in discoteca. Cand eram plecat in strainatate, m-a sunat . Voiam si eu, dar au zis ca sunt expirat, n-am ce cauta acolo. Nu m-au lasat nici sa ma uit, era suficient” declara, la acea vreme, Cristian Tantareanu.Anca Turcasiu isi contrazice nasul

Mai mult, excentricul milionar de la Izvorani spunea ca cei doi jucau teatru in public si ca de fapt, nu erau deloc fericiti. Turcasiu neaga insa. „Deci noi nu avem niciun scandal, totul este perfect, multumesc. Si suntem foarte fericiti si muncim, se vede ca muncim. De dimineata de la ora 10 si sunt in filmari, am ajuns azi noapte la ora 1, am avut spectacol si maine filmez Revelionul pentru un post tv” a mai spus Turcasiu.

Citeste si...
Anca Țurcașiu a dezvăluit secretul frumuseții ei