Anca Roventa era un model recunoscut in tara dar si in strainatate, iar de cateva saptamani se intorsese in Romania pentru a-si petrece sarbatorile de iarna aici. Cu doar cateva ore inainte de a muri, tanara s-a fotografiat intr-un cunoscut local din Capitala.

61611295

Ultima imagine cu ea in viata ne prezinta o tanara nu foarte fericita, intr-un decor predominant cu nuante sumbre. Poza este de-a dreptul infricosatoare, Anca fiind machiata in culori inchise, parand foarte palida si trista.

61611297

Anca era o tanara foarte indragita de colegii ei de breasla, obisnuia sa iasa alaturi de prietenele sale, iar atunci cand nu a mai dat niciun semn, toata lumea s-a ingrijorat. Parintii au fost cei care au gasit-o fara suflare in casa, dupa ce in prealabil ii anuntasera disparitia la politie, luni.

61611298

Cei care au cunoscut-o pe Anca Roventa au fost socati sa afle ca aceasta s-a stins din viata atat de fulgerator. Mai multe colege si prietene ale fetei au postat mesaje sfasietoare.

61611299

“Azi mi s-a reamintit cat de fragila este viata. Azi suntem aici, maine poate nu. Un accident stupid… si gata. Anca Roventa pot fi eu, tu, oricare si oricine. Un om frumos, bland si vesel, cu toata viata inainte… a plecat. E trist… E dureros… E revoltator! Nu stiu cat sens mai fac semnele de intrebare cand tot ce simt sunt semne de exclamare! M-as opri un pic din alergatura continua dupa caii verzi pe pereti ai sociatatii si as zabovi un pic sa ma bucur de tot ce-i in jurul meu. Ca e frumos!”, a scris o apropiata de-a Ancai.

61611300

Citeste si...
Mesajul dur trimis de Meme Stoica din inchisoare pentru fata lui!