Clipe de groază pentru Anca Pandrea (72 de ani)! Actrița a suferit un accident joi seară (28 iunie). Vecinii ei au găsit-o plină de sânge în curtea ei și au sunat imediat la 112. Se pare că înainte de asta, văduva lui Iurie Darie ar fi fost prezentă la un eveniment cultural, unde nu s-a simțit prea bine, scrie cancan.ro.

Anca Pandrea a fost la evenimentul „Ziua Ziariștilor”, alături de bunul ei prieten, pictorul Elian Băcilă. Artistul a primit un premiu în cadrul evenimentului, iar actrița a mers să-l susțină. Din păcate, însă, când a ajuns acasă, Anca Pandrea nu s-a simțit deloc bine. Ea a fost transportată de urgență la spitalul Floreasca din București care se află în apropiere de casa ei. Vecinii actriței spun că au găsit-o inconștientă, într-o baltă de sânge.

De asemenea, în cadrul evenimentului ea ar fi avut un comportament ciudat, potrivit click.ro. La spital, starea Ancăi Pandrea s-a îmbunătățit și este acum internată în stare stabilă. 

În urmă cu câteva luni, Anca Pandrea a mai fost internată la spital

În luna februarie, Anca Pandrea s-a confruntat cu alte probleme de sănătate. Actrița a avut gripă și abia se mai ținea pe picioare când a fost internată. Simptomele gripei sunt febră 39-40 Grade Celsius, frisoane, cefalee, dureri musculare, astenie fizică, congestionarea faringelui, răguşeală până la afonie, tuse frecventă uscată obositoare, inapetenţă, greţuri şi vărsături.

Anca Pandrea a vorbit recent despre testamentul său și despre cine va moșteni întreaga sa avere. Actrița nu are nicio rudă care să moștenească bunurile sale când ea nu va mai fi. Atât ea, cât și regretatul Iurie Darie și-au dorit foarte tare să aib un copil, dar nu a fost să fie, însă. Din cauza unui chiuretaj făcut în epoca comunistă, ea nu a mai putut rămâne însărcinată.

Citeste si...  Cui aparţine cel mai sexy trup din lume?!

Astfel, nu are nici măcar o rudă care să moștenească averea sa. Anca Pandrea stă într-o casă primită de la bunica sa, în centrul Bucureștiului. La câțiva ani după moartea actorului Iurie Darie, ea a mărturisit că vrea să lase averea unei fine pe nume Simina. Acum, se pare că s-a răzgândit.

„Inițial, vorbisem să-i las casa finuței noastre. Au trecut însă ceva ani. M-am tot gândit eu: cum să poată să aibă grijă de Iura? Când eu nu o sa mai fiu, vreau ca cineva să poată avea grija de locul unde doarme Iura si unde o să dorm și eu. Nu era civilizat să-i las dau o greutate pe umeri”, a declarat Anca Pandrea pentru libertatea.ro.

 Actrița este tot mai bolnavă în ultima vreme și a început să grăbească procesul de alegere a unui moștenitor. Ea vrea să pună două condiții pentru persoana care va moșteni casa. Prim este să aibă grijă de locul de veci al ei și al lui Iurie Darie. A doua condiție este să nu se atingă de tablourile lui Iura, de pe pereți. Acestea trebuie să rămână pe pereții casei, indiferent de cine va locui acolo.
Cine va accepta testamentul trebuie să-și ia acest angajament în fața lui Dumnezeu și să-l respecte, iar tablourile lui Iura, desenele lui, să rămână la locul lor, în camera noastră”, a adăugat actrița.