Cantareata Anca Badiu s-a retras din lumina reflectoarelor in urma cu cativa ani. Vedeta a trecut prin momente dificile si a intampinat mari probleme de sanatate.

Anca-Badiu-a-slabit-10-kilograme-intr-o-luna--VEZI-cum-arata-a-cum-cantareata-

Atacurile de panica i-au dat mari batai de cap artistei, iar antidepresivele pe care le-a luat i-au adus kilograme bune in plus. Cu ajutorul consilierii psihologice si a sportului, Anca Badiu a reusit insa incet-incet sa isi revina, iar acum vrea sa urce din nou pe scena.

Vedeta are pregatite niste piese noi, singura ei problema ramane aspectul fizic. Asa ca trage la sala, dornica sa isi recapete in cel mai scurt timp silueta de viespe cu care o data facea furori.

De o luna, artista lucreaza cu un antrenor personal, care a facut minuni in cazul ei. In ultima luna, Anca Badiu a topit 10 kilograme. Acesta i-a schimbat antrenamentele la sala tocmai pentru a nu-si creste masa muscular, i-a schimbat alimentatia si a mizat si pe pregatirea ei psihica. Cu un regim alimentar bazat pe fibre, fructe si legume pentru curatarea organismului, artista este increzatoare. Lupta este insa la jumatate, intrucat trebuie sa mai scape de 10-15 kilograme.

Citeste si...
Anca Badiu a trecut prin clipe de coşmar la spital