Depresia, problemele cu glanda tiroidă şi necazurile din viaţa personală par să o fi doborât pe Anca Badiu (37 de ani). Artista, care făcea senzaţie cu trupul ei, e azi de nerecunoscut.

anca_badiu_slaba_0

A renunţat la concerte, la nopţile de distracţie, s-a izolat de prieteni şi de scenă. În ultimii ani, fosta componentă a trupei Class a ales un drum numai de ea ştiut, dar schimbările sunt evidente. Anca de astăzi nu mai are nici o legătură cu solista care purta ţinute sexy, îşi etala formele la emisiunile televizate şi dădea lecţii de nutriţie.

anca-badiu-4

Artista şi-a pierdut zâmbetul cu care reuşea să dea pe spate şi pe cel mai morocănos fan, îşi ascunde formele voluptoase sub haine lălâi, iar chipul ei angelic pare doborât de griji şi de tristeţe. Anca a fost surprinsă zilele trecute de fotoreporterii Click! în timp ce zăbovea alături de o amică în faţa casei ei din Dorobanţi, iar imaginile sunt edificatoare.

badiu-grasa-i

„Anca nu e deranjată de kilogramele acumulate, a ţinut un tratament care i-a dat peste cap organismul, s-a luptat cu atacurile de panică, iar acum nu îşi doreşte decât să îi fie bine. Vrea să revină pe scenă, merge în fiecare zi la sală, şi lucrează la un nou single”, a mărturisit o prietenă a solistei, pentru Click!

Citeste si...
La ce ora este cel mai bine să-ţi bei cafeaua