Dupa o lunga perioada de probleme de tot felul care i-au cauzat depresii grave si au dus-o pana in praguil sinuciderii, Anca Badiu este din nou lovita de soarta si acum este in soc. Vedeta a aflat vineri dimineata ca fratele sau, in varsta de numai 43 de ani, a murit.  Mircea Badiu se afla in vacanta in Spania si a fost gasit fara viata de un prieten de-ai sai. Pana acum, nu se cunosc conditiile in care tanarul a murit.
Anca-Badiu--distrusa-de-durere---A-cazut-pe-scari--langa-usa-vecinei---Ce-se-intampla-in-aceste-momente-cu-artista-
Cand a aflat vestea cutremuratoare Anca a facut un soc puternic, un atac de panica si a alergat disperata pe scari. 
„M-am si speriat cand am auzit cum se zguduia o usa in bloc, am crezut ca ori sunt hotii, ori a facut vecina, Anca, din nou atac de panica. Ea saraca era disperata ca a aflat ca fratele ei a murit, era distrusa, a cazut pe scari, langa usa vecinei cu care voia sa vorbeasca. S-a speriat toata lumea… prima data ne-am gandit sa sunam la Salvare ca a facut atac de panica… pana sa spuna ea despre ce este vorba. A iesit Alina Puscau sa o ridice, ca era intinsa pe jos, si a dus-o in casa. Doamne Fereste, e distrusa. Sigur va avea nevoie de medic, tratamente antidepresive, psiholog. Era oricum pe tratamente anidepresive. Sunt cateva fete cu ea, in casa”, au spus vecinii cantaretei, pentru wowbiz.ro. 

„In urma cu doar cateva zile, Mircea mi-a spus entuziasmat ca a fost promovat ca asistent manager la Kiehl’s, apoi si-a luat o scurta vacanta si a plecat in Spania. L-am rugat sa nu o faca, parca simtind ca ceva urma sa se intample. Asteptam rezultatele autopsiei pentru a afla circumstantele in care a decedat. Era o persoana inteligenta, talentata, mereu cu zambetul pe buze si l-am iubit enorm. Nu imi vine sa cred ce s-a intamplat!”, a declarat cantareata vineri dimineata. Ciudat si aproape infricosator este faptul ca mama Ancai a decedat tot intr-o zi de 7 august si tot la varsta de 43 de ani, aceeasi pe care o avea acum si regretatul ei frate.
Citeste si...
Anca Badiu a pierdut lupta cu kilogramele. Uite cum arata acum!