Cantareata Anca Badiu s-a ingrasat enorm in ultimii ani. Artista a ajuns la peste 100 de kilograme si s-a zvonit ca a fost chiar la un pas sa se sinucida.

Anca-Badiu-da-cartile-pe-fata--Adevaratul-motiv-pentru-care-s-a-ingrasat-enorm-
Revoltata de toate aceste speculatii, cantareata a decis sa lamureasca lucrurile si a vorbit deschis despre problemele sale.

„Eu merg in fiecare duminica, dimineata, la biserica. Merg la sala in fiecare zi, fac mesaje, dar intotdeana am facut sport si fac de 20 si ceva de ani, nu e o problema asta. Problema mea a fost cauzata de depresie si de atacurile de panica pe care le-am avut. Am avut probleme de sanatate. Oamenii normali si telespectatorii in general nu au cum sa te judece pentru ca in general toata lumea are probleme, despre ce vorbim aici. Problemele de sanatate pe care le-am avut nu mi-au permis sa tin o dieta, ca de fapt asta este subiectul de ani buni de zile, ca despre asta se discuta de ani buni de zile, dar eu am devenit imuna, nu ma mai intereseaza ce se discuta pe tema asta. Eu cred ca atunci cand esti bolnav, nu cred ca te mai intereseaza cate kilograme ai. E foarte simplu, daca nu ai un psihic bun, nu pot sa mergi mai departe, nu poti sa functionezi, nu ai cum. Se fac tot felul de subiecte de genul „Anca a vrut sa se sinucida pentru ca s-a ingrasat”. Asta este o tampenie. Nu are nicio relevanta. Eu sunt un om sanatos. Pur si simplu se poate intampla la un moment dat sa intri intr-o depresie sau sa ai atacuri de panica, asta nu inseamna ca esti bolnav psihic. I se poate intampla oricui” a declarat Anca Badiu la Antena Stars.

Citeste si...
Tăriceanu a fost ales preşedintele PLR!