„E un subiect foarte prost, care nu-mi face cinste! Nu am văzut până acum imaginile! Nu îmi place. E ceva oribil. Chiar dacă sunt impulsivă, nu mi se pare normal. Trebuie să îmi controlez emoțiile.”, își începe ”spovedania” Anamaria Prodan după ce privește filmulețul care în doar câteva zile a depășit lejer milionul la vizualizări. De ce s-a înfuriat? Impresarul de jucători insistă că gestul uluitor făcut sâmbătă seara nu are nicio legătură cu un impuls din gelozie, ci la mijloc e fotbalul și sunt… banii!

”A fost vorba de un transfer. Să-i spunem un transfer nereușit, chiar dacă după 45 de minute sau un meci, nu poți să-ți dai cu părerea. Am avut o discuție cu Dan, și nu mi-a convenit ce mi-a spus. Am întrebat încă o dată. Nimeni nu se aștepta să fac asta.”, încearcă să explice Anamaria la Pro TV, cum de a ajuns să-și piardă cumpătul în așa hal.

Prodanca nu se oprește. Și, atacată pe rând de mulți bărbați din fotbalul românesc, contraatacă: poate că pumnul trebuia să aibă o altă destinație, șochează din nou cea mai cunoscută femeie-impresar din România.

”Spuneau că Alexa trebuie dat afară, că nu mai are autoritate. Dacă Alexa se enervează, e jale. De ce să fie dat afară? arată-mi un bărbat care să fi avut eleganța și educația lui Dan. Am văzut că lumea a zis «S-o tundem pe Anamaria, s-o omorâm!». Ne întoarcem în timp”, comentează soția lui Laurențiu Reghecampf. Căci asta spune ea, în ciuda zvonurilor dezbătute de toate tabloidele de la noi.

Citeste si...  Anunt facut de Anamaria Prodan

”Bruneta” lui Alexa era cu ei în momentul altercației!

Tot în direct la Pro TV, Anamaria Prodan neagă din nou o așa-zisă criză de gelozie sau o relație cu ”victima” ei. N-a divorțat de soțul ei și nici nu au de gând, iar cât despre relația lui Alexa cu tânăra care apare împreună cu ei în imagini și despre care s-a scris că ar fi provocat isteria, Prodanca se mărginește să spună doar că era cu ei. În rest, e viața antrenorului Astrei, el ar trebui să spună dacă e sau nu e domnișoara brunetă iubita lui!

„E greu să lucrezi cu o femeie. Eu am foarte mult din caracteristicile unui bărbat. Am intrat în fotbal, nu la operă. Nu-mi face cinste, nu sunt din Lacul Lebedelor.”, mai spune fiica regretatei soliste de muzică populară Ionela Prodan.

Și recunoaște că soțul ei i-a atras de multe ori atenția asupra ieșirilor de genul acesta. ”Știu și regret. Mi-a zis și Laurențiu că nu pot face asta, că trebuie să am o anumită conduită. Dar cred că d-asta mă iubesc toți jucătorii și antrenorii mei și d-asta vor toți să semneze cu mine. Sunt numărul 1 în toate! Asta e concluzia. Bărbații care mă cunosc și care lucrat cu mine știu despre ce e vorba”, încheie zâmbind Anamaria Prodan.