ANAF a scos la vânzare mașini și a publicat o nouă listă cu mașinile pe care urmează să le scoată la licitație. Prețurile sunt foarte mici, instituția dorind să recupereze o parte din datorii.

ANAF a scos la vânzare mașini cu prețuri fpate mici spre exemplu, un Volkswagen Golf poate fi achiziționat în schimbul a doar 800 de lei. Aceasta este cea mai ieftină mașină care se află în portofoliul ANAF. În continuare, un Audi A4 valorează 1.075 de lei, în timp ce o Dacia Logan doar 2.750 de lei.

Bunurile confiscate sau intrate se valorifică de către Ministerul Finanţelor Publice – Agenţia Naţională de Administrare Fiscală – Activitatea Economică – Direcţia generală executări silite cazuri speciale – Direcţia operativă de valorificare bunuri confiscate prin structurile teritoriale de valorificare.

Potrivit legii, valorificarea se face printr-una dintre următoarele metode: licitaţie publică, vânzare directă de la locul de depozitare sau de deţinere, în regim de consignaţie, prin magazinele proprii ale Agenţiei şi burse de mărfuri.

Mașinile scoase la licitație de ANAF sunt la mare căutare în rândul românilor, în principal datorită faptului că le pot achiziționa la prețuri foarte mici. Totuși, trebuie să ținem cont că mașinile ieftine au vechime, unele chiar și de 20 de ani.

Pe cea mai recentă listă publicată de ANAF, un Opel Astra din 2007 poate fi cumpărat cu 4.500 de lei, în timp ce un Jeep Grand Cherokee din 2005 la 13.227 lei.Ultima listă cu mașinile scoase la licitație de ANAF
Totul despre ANAF
Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) este un organ de specialitate al administrației publice centrale din România. A fost înființată la data de 1 octombrie 2003 în subordinea Ministerului Finanțelor Publice.

ANAF are rolul de a asigura resursele pentru cheltuielile publice ale statului prin colectarea și administrarea eficace și eficientă a impozitelor, taxelor, contribuțiilor și a altor sume datorate bugetului general consolidat.

Ultima listă cu mașinile scoase la licitație de ANAF
Totul despre ANAF
Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) este un organ de specialitate al administrației publice centrale din România. A fost înființată la data de 1 octombrie 2003 în subordinea Ministerului Finanțelor Publice.

ANAF are rolul de a asigura resursele pentru cheltuielile publice ale statului prin colectarea și administrarea eficace și eficientă a impozitelor, taxelor, contribuțiilor și a altor sume 

Citeste si...
Preşedintele SUA Donald Trump a numit un nou procuror general