„E bărbatul ideal! Dacă nu plecam în America, putea fi ceva între mine şi el”

  FErenc2

Au fost surprinsi impreuna iesind dintr-un restaurant in urma cu multi ani, iar speculatiile au inceput sa curga sir. Este vorba de Ana Maria Ferentz si Ion Tiriac.

Ferencz 1

Daca pana atunci, milionarul a fost discret cu viata lui, pozele cu Ferentz au fost printre primele care au creat scandal. Acum, Ana a vorbit despre ce s-a intamplat intre ea si Ion Tiriac in aceea perioada.

Ferencz

„Dintre toti barbatii pe care ii cunosc, Ion Tiriac poate fi barbatul ideal. Cred ca poate fi barbatul ideal pentru multe femei. Este educat, manierat, are gusturi bune si se comporta frumos si cu doamnele. Intre mine si dansul s-a legat o prietenie destul de stransa. Eu m-am simtit foarte bine in compania dansului. Am luat masa impreuna, ne-au fotografiat paparazzii si atata tot. Mai mult de atat nu s-a intamplat. Eu nu mi-am dat seama daca m-a curtat sau nu. Intrebati-l pe dansul. Poate se putea intampla ceva, dar eu am plecat in America. Probabil ca daca as mai fi stat ceva timp, nu stiu”, a spus Ana Maria Ferentz despre tot ce a fost intre ea si Ion Tiriac.

 

Citeste si...  La propunerea Primarului municipiului Turda: Fuego va deveni cetățean de onoare