Daniel Neacșu, cunoscut sub porecla de “Dan Cioara”, apropiat al gruparii “Clanul Sportivilor”, a fost eliberat, recent, din arest preventiv. Acesta a ajuns in spatele gratiilor suspectat ca si-ar fi santajat sotia, modelul Beatrice Tican, cu fotografii deocheate.
 
dorin-cocos-gheorghe-stefan
 
Daniel Neacsu, care in perioada relatiei sale cu Beatrice devenise un personaj monden intens mediatizat, s-a bucurat de o companie selecta la “beciul domnesc”, printre colegii sai de celula numarandu-se Dorin Cocoș, Gheorghe Ștefan zis “Pinalti” si interlopul Sile Cămătaru.
 
“M-am intors din “cantonament”. A fost greu, dar m-am descurcat. Conditiile sunt inumane, dar, deh, m-am adaptat la mediu si spatiu. Am facut sport, am meditat, am citit. Era o atmosfera apasatoare. Foarte multi oameni speriati in jurul meu! Am fost coleg de detentie cu Dorin Cocos, Alin Ionescu, Sile Camataru si “Pinalti.” a povestit Daniel Neacsu, dupa ce a redevenit un om liber. El a mai povestit ca, pentru a trece timpul mai usor, ceilalti colegi celebri obisnuiau sa joace table sau sah, special pentru a-si ocupa mintea si sa se relaxa cat de cat.
Citeste si...  Andrei Năstase ar putea intra în politică