Cu un fan base puternic si cu milioane de vizualizari pe YouTube, AMI este una dintre cele mai apreciate si talentate artiste din Romania. Cantareata a lansat piese in spaniola cat si in romana, melodii cu care ne surprinde de fiecare data.

Concerte, evenimente, sedinte foto si interviuri cu presa – tuturor acestora AMI le-a dat o pauza si a hotarat sa plece intr-o vacanta exotica, in Bali alaturi de gasca de prieteni. Artista nu a ales destinatia la intamplare.
 

AMI isi dorea de foarte mult timp sa ajunga in Indonezia, fiind fascinata de cultura si istoria pe care aceasta o are. Dupa un an plin, cantareata si-a indeplinit visul, si a plecat in vacanta mult visata. Timp de o saptamana, AMI isi propune sa descopere cat mai mult din tinuturile Indonesiei, din traditia si din cultura gastronomica pe care tara o are.


Dorindu-si sa descopere cat mai multe locuri, artista nu poate sta intr-un singur loc, asa ca viziteaza tot ce se poate, atat cat ii permite timpul. Bine informata, AMI a plecat de acasa cu un traseu bine stabilit si promite sa se intoarca in tara cu toate punctele turistice propuse bifate.

Citeste si...  Cine ar fi crezut că Andreea Bălan se va îndrăgosti?!


„Un taram al zeilor in care verdele ma copleseste iar frumusetea taditionala a locului imi ofera senzatia timpului efemer dar totodata etern pentru acest mic paradis. Oamenii sunt extrem de primitori, mereu cu zambetul pe buze, e ca si cum i-as cunoaste de o viata. Ma simt ca acasa! Mai am cateva zile de vacanta si vreau sa profit la maxim de acest loc magic!” 

AMI a reusit sa cucereasca piata muzicala din Romania cu stilul sau sensibil si romantic. Primul sau single, “Trumpert Lights” a fost unul dintre cele mai difuzate pe radiourile din Romania. AMI a lansat recent “Ma Omoara”, o piesa sensibila si romantica, in al carei videoclip este surprinsa o coregrafie superba.