Cu un fan base puternic si cu milioane de vizualizari pe YouTube, AMI este una dintre cele mai apreciate si talentate artiste din Romania. Cantareata a lansat piese in spaniola cat si in romana, melodii cu care ne surprinde de fiecare data.

Concerte, evenimente, sedinte foto si interviuri cu presa – tuturor acestora AMI le-a dat o pauza si a hotarat sa plece intr-o vacanta exotica, in Bali alaturi de gasca de prieteni. Artista nu a ales destinatia la intamplare.
 

AMI isi dorea de foarte mult timp sa ajunga in Indonezia, fiind fascinata de cultura si istoria pe care aceasta o are. Dupa un an plin, cantareata si-a indeplinit visul, si a plecat in vacanta mult visata. Timp de o saptamana, AMI isi propune sa descopere cat mai mult din tinuturile Indonesiei, din traditia si din cultura gastronomica pe care tara o are.


Dorindu-si sa descopere cat mai multe locuri, artista nu poate sta intr-un singur loc, asa ca viziteaza tot ce se poate, atat cat ii permite timpul. Bine informata, AMI a plecat de acasa cu un traseu bine stabilit si promite sa se intoarca in tara cu toate punctele turistice propuse bifate.

Citeste si...  Inainte sa-l vrajeasca pe Nicolae Guta, Beyonce de Romania a incercat sa-l seduca pe Bote


„Un taram al zeilor in care verdele ma copleseste iar frumusetea taditionala a locului imi ofera senzatia timpului efemer dar totodata etern pentru acest mic paradis. Oamenii sunt extrem de primitori, mereu cu zambetul pe buze, e ca si cum i-as cunoaste de o viata. Ma simt ca acasa! Mai am cateva zile de vacanta si vreau sa profit la maxim de acest loc magic!” 

AMI a reusit sa cucereasca piata muzicala din Romania cu stilul sau sensibil si romantic. Primul sau single, “Trumpert Lights” a fost unul dintre cele mai difuzate pe radiourile din Romania. AMI a lansat recent “Ma Omoara”, o piesa sensibila si romantica, in al carei videoclip este surprinsa o coregrafie superba.