Pe reţelele de socializare circulă un mesaj referitor la un apel făcut la 112 în care a fost reclamat un indidivid care folosea substanţe interzise. În acelaşi mesaj se susţine faptul că individul ar fi acelaşi care le-a atacat pe cele două femei, însă autorităţile fac precizarea că bărbatul sesizat în apel nu a fost observat în zona respectivă de către agenţii trimişi să verifice.

„Cu privire la mesajul apărut în spaţiul virtual, în care sunt precizate aspecte cu privire la un bărbat «ce se injecta» în zona unui imobil din sectorul 4, facem următoarea precizare:

În data de 16.12.2019, prin apel 112, la ora 11.33, o persoană (bărbat) a sesizat că a observat un tânăr cu o seringă în mână, în proximitatea scării unui imobil din zona Şincai, într-un gang şi a oferit şi câteva detalii cu privire la acesta.

Dispecerul a comunicat persoanei care a iniţiat apelul că va fi trimis un echipaj pentru a verifica cele sesizate.

Citeste si...  Fost şef de poliţie, prădat de 400.000 de euro

La adresa indicată a fost direcţionat un echipaj al Secţiei 14 Poliţie, care a ajuns în câteva minute, dar care la sosire nu a depistat persoana ce făcea obiectul sesizării.

Au fost efectuate verificări şi căutări în apropierea imobilului, dar persoana în cauză nu a fost observată”, au transmis autorităţile.

Atacate cu un cuţit în centrul Capitalei. Cine este agresorul şi ce relaţie avea cu victimele

Două femei au fost agresate cu un cuţit de un cetăţean israelian, în zona Bulevardului Dimitrie Cantemir din Bucureşti. Incidentul a fost sesizat prin apel 112, în jurul orei 12.10. La faţa locului au ajuns de urgenţă poliţişti din cadrul Secţiei 14, care l-au imobilizat pe bărbat şi l-au condus la sediul subunităţii. Victimele au fost transportate de urgenţă la spital.