61346860

Se spune ca intotdeauna amanta este cea care face scandal, si nu sotia inselata. Asa s-a intamplat si in cazul Soranei ex ASIA. Femeia care i-a spart casa artistei a povestit totul, fara nici cea mai mica remuscare.

Dupa ce Sorana a marturisit ca a divortat din cauza unei alte femei, amanta sotului ei a decis sa profite de moment si sa iasa in fata. Miercuri seara, bruneta care i-a stricat casa artistei si-a spus povestea in direct, la Kanal D.

„Nu ma simt vinovata pentru divortul Soranei. Ea a aflat acum o saptamana si jumatate, intr-o duminica. L-am cunoscut pe sotul ei in luna ianuarie a acestui an. Ne-am intalnit la o cafenea. Eram amandoi intr-un grup de prieteni si asa am facut cunostinta. Am facut schimb de numere de telefon, ne-am vazut la o cafea. Si asa a inceput totul, nici pe departe asa cum s-a spus. Niciodata nu mi-a spus nimic de sotia lui, nu stiam ca este casatorit si el nu stia despre mine ca sunt escorta. Am crezut ca avem o relatie in adevaratul sens al cuvantului”, a declarat aceasta, sub protectia anonimatului.

61517540

In plus, se pare ca Paul nu a fost doar iubit pentru bruneta care i-a distrus casnicia, ci si „tata” de ocazie pentru fiica acesteia. Micuta a petrecut cateva zile alaturi de el si de mama ei.

„Fata mea nu era intotdeauna cu noi. In sapte zile cat a stat la mine, a fost si ea acolo cateva”, a spus femeia.

Aceasta a explicat si care au fost motivele pentru care sotul Soranei a inselat-o. Se pare ca el a sustinut ca era neglijat si casnicia lui nu mai functiona.

61517136

„Eu nu am stiut ca este casatorit. Cand a aflat Sorana de noi, mi-a spus ca acea casnicie nu mai merge de ceva timp. S-a plans ca ea il neglijeaza. Noi ne-am despartit imediat dupa ce ea a aflat, am considerat ca asa este mai bine”, a dezvaluit bruneta.

Nu este insarcinata

Dupa ce a facut publica o imagine in care apare un test de sarcina pozitiv, amanta lui Paul Moga a tinut sa lamureasca si acest aspect. Femeia nu il va face tatic pe sotul Soranei. „Acel teste de sarcina nu imi apartine, ci unui membru din familia mea. Eu nu am scris ca as fi eu insarcinata”, a spus femeia.

Citeste si...
Tot ce nu știai despre afrodisiace!