Coco Păun, Cătălin Botezatu, Adrian Cristea și Victor Slav sunt bărbații celebri din viața Biancăi Drăgușanu. Însă, pe lista ei de cuceriri se află și un brutar.

Bianca Drăgușanu, care a oferit amănunte despre depresia postnatală, a avut un iubit brutar.

Dezvăluirea a fost făcută chiar de Bianca Drăgușanu, care mărturisea că își dorește să se mute într-o casă mai mare.

 „Am avut un iubit brutar și era foarte frumos și harnic și îl ajutăm până într-o zi când mi-a luat mașină foc în drum. Niște șoareci își făcuseră cuib sub mașina mea și au ros cablurile”, a spus Bianca Dragusanu la TV.

La emisiunea pe care o moderează la Kanal D, Bianca Drăgușanu și-a amintit și de perioada în care era însărcinată cu fetița ei, Sofia Natalia.

 „Când eram gravidă, aveam o energie de zici că beam jăratic. Eu nu știu ce înseamnă să fii leșinată. De aia zicea lumea că am avut mamă surogat pentru că eu nu am stat locului deloc.

Am sunat-o pe o prietenă să iasă la cafea, dar ea a zis că e ziua de relaxare. Stai în casă atunci, ești singură și deprimată și mai ales leneșă. Pe de altă parte, ea este o persoană minunată, o frumoasă și o deșteaptă, dar este cel mai leneș om de pe suprafața pământului  Are câteva pungi de gunoi la ușă, casa explodată mai mereu, dar ea preferă să stea în pat și să posteze comentarii inteligente.

u eram gravidă în 8 luni și îi spuneam să meargă cu mine la film, dar ea îmi spunea: „Nu că mi-e lene. Acum ți-ai găsit și tu?”. M-am gândit cât de respingătoare este lenea. Genul asta de oameni îi țin pe ceilalți la distanță. Dacă și jumătatea ei este la fel nu au nicio șansa să se întâlnească pentru că le este lene. Un bărbat eșuat care stă pe un colț de canapea cu telecomanda în mână este moartea pasiunii. Energia atrage, pozitivitatea atrage”, a afirmat vedeta.

Citeste si...
Reprezentantul României la OMS Alexandru Rafila anunță că vaccinul anti- COVID va sosi în tranșe