Inca de la infiintarea afacerii, am sperat ca in doar cateva luni voi avea parte de un urias succes. Totusi, s-a dovedit a fi total diferit, avand in vedere faptul ca nu reuseam in primul rand sa imi fac cunoscuta compania. Cu toate ca ofeream spre vanzare produse de cea mai buna calitate la preturi chiar accesibile, popularitatea nu era pe masura asteptarilor. De ce? Pentru ca pana atunci nu stiam ce inseamna un continut SEO si care este rolul acestuia in orice afacere de succes.

                  Aceste lucruri s-au schimbat in momentul in care am descoperit pe internet o carte ce ofera informatii pretioase cu privire la modalitatile de a domina topul motoarelor de cautare. De fapt, chiar de acest lucru aveam nevoie in acele momente. Am urmarit cu atentie cateva aspecte cu privire la continutul cartii, asa ca nu am stat prea mult pe ganduri si am comandat-o. Este intr-adevar o investitie in adevaratul sens al cuvantului, e o carte pe care orice afacerist din Romania ar trebui sa o posede.

                  As putea spune ca aceasta carte cunoscuta cu numele de Domina topul motoarelor de cautare este un adevarat sprijin pentru oricine doreste sa se extinda in mediul online alaturi produsele si serviciile pe care le ofera spre vanzare. Incercarile sunt multe, insa de cele mai multe ori oamenii raman dezamagiti si renunta. De ce? Pentru ca trebuie respectati anumiti pasi ce tin de partea de SEO.

Citeste si...  LG, Motorola şi Samsung se pregătesc să anunţe ceasuri cu Android Wear

                  Cu toate ca inainte nu cunosteam definitia acestui termen, lecturand cartea, nu doar ca am inteles ce presupune asta, insa am reusit sa imi imbunatatesc considerabil cunostintele cu privire la factorii de succes. Atata timp cat se urmareste pas cu pas ceea ce este expus in aceste scrieri, rezultatele vor deveni vizibile extrem de usor.

                  De altfel, odata ce am finalizat de lecturat aceasta carte, am pus in aplicare majoritatea elementelor precizate. Pot sa spun ca intr-adevar ma asteptam ca lucrurile sa se imbunatateasca pentru site-ul meu, insa nu ma gandeam ca totul se va petrece intr-un timp atat de scurt si ca aceste aspecte vor persista. Daca inainte aveam doar cativa zeci de vizitatori pe magazinul meu online, la ora actuala s-au dublat si totusi abia sunt la inceput de drum.

                  Mentionez ca voi continua sa pun in aplicare toate cele mentionate in Domina topul motoarelor de cautare, pentru ca sunt absolut sigur ca rezultatele finale vor fi de-a dreptul impresionante si ca brandul meu va fi cunoscut nu doar in Romania, ci si peste hotare.