Însărcinată în nouă luni, vedeta TV a decis să pună capăt speculaţiilor despre tatăl copilului ei, care, potrivit zvonurilor, ar avea o relaţie cu o altă femeie. Alina Pușcaș este însărcinată în luna a noua și va aduce pe lume un băieţel, la o clinică privată.492878l-640x0-w-27128ea0

Ea a vorbit, într-un interviu publicat de ziarul Ring, despre această experienţă pe care o aşteaptă cu nerăbdare, dar şi despre relaţia cu medicul stomatolog Mihai Stoenescu (40 de ani).  „Mi se pare și acum incredibil. Mai am destul de des momente în care mă simt un copil… poate un copil cu o viață de adult. În câteva săptămâni, vom afla care e varianta cea mai potrivită pentru mine și bebeluș în privința nașterii. Eu mi-aș dori cezariană”, a declarat ea, într-un interviu publicat de ziarul Ring. Alina Puşcaş a adăugat că nu doreşte să stea prea mult acasă după naştere. „Voi reveni destul de repede pe sticlă, cred că la două săptămâni după naștere, întrucât filmările pentru cel de-al optulea sezon al show-ului <<Te cunosc de undeva!>> au început deja. 

Sunt foarte curioasă cum se vor împleti cele două <<joburi>>, cel de părinte şi cel de prezentator”, a spus ea. Vedeta a negat că îşi va creşte singură copilul: „Zvonurile pot rămâne la stadiul de zvonuri. Nu e cazul să comentez. Formăm un cuplu și așteptăm cu emoție nașterea copilașului nostru.” Deși mulți părinți preferă să decoreze pereţii camerei bebeluşului cu personaje din desene animate, vedeta a mărturisit că ea nu își dorește așa ceva în camera băiețelului ei. „Până în acest moment, nu e definitivată amenajarea camerei, dar nu-mi fac probleme pentru că, în maximum cinci zile, se rezolvă totul. Va fi o cameră frumoasă, în două culori, alb și turcoaz pal, fără personaje de desene animate pe pereți, o cameră luminoasă și foarte intimă”, a declarat ea pentru ziarulring.

Citeste si...  Paula Seling şi Ovi, vor reprezenta din nou România la Eurovision