Alina Puscas a trecut prin momente de panica, dupa ce i s-a facut rau in timpul unui concurs de sarituri in apa si a fost nevoita sa apeleze la ajutorul medicilor.

Această prezentare necesită JavaScript.

Inițial, Alinei i se face rău la antrenamente când, după o săritură de la platforma de 7 metri, îi înțepenesc mâinile și are junghiuri puternice care o fac să plângă de durere. Este transportată de urgență la spitalul din Bacău unde, în urma unor investigații medicale, se constată că are o contractură musculară puternică și un început de pneumonie.

Medicul îi recomandă să nu mai participe seara, la filmare, însă Alina își dorește să rămână în concurs și să încerce săritura pe care a pregătit-o, motivată fiind de cazul impresionant al Mariei Casian, micuța campioană la sărituri în apă pentru care “luptă”.

În emisiune, Alina Pușcaș reușește să-și execute săritura însă, la câteva zeci de minute după asta, i se face rău pe canapeaua concurenților, în plină înregistrare a show-ului, și este scoasă pe brațe din platoul emisiunii. Este transportată din nou la spital unde medicii, după ce o consultă din nou, îi interzic să continue emisiunea. “După ce am sărit, mi s-au blocat iar mâinile. M-au văzut cei din producție și m-au scos din emisiune. La spital, mi s-a făcut glucoză intravenos și s-a constatat că am tensiunea foarte crescută. Mi s-a spus că trebuie să renunț la emisiune, că zece zile trebuie să urmez un tratament strict și să nu fac nici cel mai mic efort, pentru ca organismul meu să-și poată reveni. N-am mai pățit așa ceva în viața mea. Medicul mi-a explicat că, pe fond de frică și stres și din cauza eliberării excesive de adrenalină, corpul pierde mai multe vitamine decât în orice altă situație. Eu nu am știut că frica și adrenalina eliberată excesiv ard rapid mineralele din organism și pot crea asemenea probleme… M-am tratat, acum sunt bine”, a declarat prezentatoarea .

Citeste si...  Stilistul: verdict pentru Alexandra Stan si Alina Puscas