Alina MungiupPippidi trimis o scrisoare comisiei parlamentare pentru controlul activităţii SRI în care sesizează faptul că SPP ar fi avut un serviciu secret „Am primit o scrisoare din partea doamnei Pippidi (Alina Mungiu-Pippidi – n.r.) la Comisia SRI, în prima şedinţă vom discuta, despre faptul că ar fi existat la SPP un serviciu secret. Rămâne să vedem ce vom face la comisie, dacă este de competenţa noastră sau nu serviciu secret în SPP”, a afirmat Manda.

Întrebat dacă va fi invitat şeful SPP, Lucian Pahonţu, el a spus: „Avem scrisoarea adresată comisiei de doamna Pippidi. În prima şedinţă vom discuta dacă are legătură cu comisia, dacă va fi trimisă la altă comisie, dacă se va face o comisie de anchetă – care nu e decizia noastră, dar e un aspect cu care fiind sesizaţi (…) vom parcurge acel document pentru a avea un răspuns”, a explicat Claudiu Manda.

Citeste si...
SRI, lovit de coronavirus! Directorul Serviciul Român de Informații Eduard Hellvig a dispus înființarea unei comisii la nivelul Serviciului

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.