Da-i omului putere si atunci ii vei vedea caracterul” spune o vorba din batrani, iar acest lucru se potriveste perfect situatiei jenante creata recent de Alina Gorghiu ! Aceasta, in calitatea ei de co-președinte al liberalilor, a luat o decizie care a stârnit multe comentarii negative la adresa sa. Gorghiu a postat, pe contul personal de pe o rețea de socializare, o poză în care apare ea, Vasile Blaga, Klaus Iohannis, Mircea Ionescu Quintus și soția sa.
 
Toate ar fi fost bune si frumoase daca multe lume nu ar fi stiut si cum arata poza initiala inainte de a fi prelucrata: astfel, în fotografia originala, in stânga lui Vasile Blaga era și Crin Antonescu, pe care Gorghiu l-a exclus insa din poza postată pe contul ei de socializare. 
alina gorghiu
 
Fotografia inițială îl cuprindea și pe fostul președinte al PNL, dar Gorghiu a decis să-l excludă din ea. 
Afland ca presa e la curent cu intreaga poveste, Gorghiu a incercat vineri sa dreaga busuiocul si a postat tot pe contul ei de socializare o replica la atacurile venite din partea celor care il apreciaza pe Crin Antonescu si nu numai:  „Azi m-am amuzat la telefon cu Crin Antonescu pe tema unor știri cum că l-aș fi scos din nu știu ce poze, lucru care nu s-a întâmplat, pentru că sunt fotografii diferite. Îmi pare rău că trebuie să stric o știre bună cu acest adevăr”, a scris Alina Gorghiu.
alina gorghiu 1
 
Daca s-a amuzat cu adevarat Crin Antonescu, nu avem de unde sa stim pentru ca el nu a dat nicio declaratie in acest sens, iar de povestile Alinei Gorghiu, care are tot interesul sa se scoata nufar imaculat din aceasta situatie penibila, multa lumea e deja satula. Cert este ca imaginile dovedesc in mod clar ca nu sunt doua poze diferite si aceeasi ….din care Alina Gorghiu l-a scos pe Crin Antonescu.
 
alina gorghiu 2
Si chiar daca nu este aceeasi poza si sunt doua imagini diferite, cum sustine politiciana, oricum e clar ca ea a ales o poza in care acesta sa nu apara. Oricum ar da-o Alina Gorghiu, adevarul ramane acelasi…
 
Citeste si...
Partidul Social Democrat acuză PNL că vrea anticipate pentru a desființa unele măsuri sociale