Vedetele au mare grijă de aspectul lor fizic, însă multe ţin secrete trucurile pe care le urmează pentru a arăta atât de bine.

421291l-640x0-w-7f0a8994

Alina Crişan, fostă membră a trupei A.S.I.A., care acum activează solo sub numele de Alinka şi a lansat recent videoclipul melodiei „Tatuaj“, a acceptat să ne acorde un scurt interviu în cadrul căruia a vorbit despre trucurile ei de frumuseţe.

eva.ro: Cum reuşeşti să te menţii în formă?

Alina Crişan (Alinka): Am întodeauna grijă ce mănânc şi fac sport de trei ori pe săptămână.

Care sunt activităţile tale fizice preferate?

Sala de fitness si alergatul in parc.

Ai ţinut vreodată o dietă?

Da, tot timpul ţin dietă.
Încerc să nu mănânc făinoase, dulciuri mai puţin şi evit sucurile carbogazoase.

Care este cel mai nonconformist truc de înfrumuseţare pe care îl foloseşti?

Sincer, nu folosesc nimic nonconformist pentru a mă menţine, fac lucruri normale pentru o femeie, iar cel mai mult cred că m-a ajutat gena.

Ce „regulă de aur“ ai în ceea ce priveşte îngrijirea tenului?

Nu dorm niciodată fără să mă demachiez, oricât de obosită aş fi. Folosesc tot timpul creme de hidratare şi nu-mi expun niciodată faţa la soare, chiar dacă folosesc protecţie 50 pentru ten.

Cum îţi menţii părul sănătos şi strălucitor?

Am mare grijă de păr, trebuie să recunosc! Folosesc numai produse profesionale, uneori produse care nu se găsesc foarte uşor, măşti şi fiole de tratament. Iar vara nu ies din casă fără să-l protejez cu un spray de protecţie împotriva razelor solare.

Ce remedii cosmetice şi măşti pentru păr sau ten făcute în casă foloseşti?

Nu prea folosesc metode băbeşti atunci când vine vorba de măşti pentru ten. Singurul tratament este la salonul de cosmetică o dată la 3-4 luni, pentru hidratare şi riduri fine.

Citeste si...
Propunerea unui senator: Biblii în Parlament