Fostul președinte Traian Băsescu a spus de mai multe ori zilele acestea ca și-ar dori să îi faca o vizita Alinei Bica, dupa ce aceasta a ieșit din închisoare. Fosta șefă DIICOT a fost plasată de procurorii DNA în arest la domiciliu. Spre uimirea fostului sef al statului, care s-a dezobisnuit pe parcursul celor doua mandate de presedinte sa fie refuzat in vreo situatie, fosta şefa DIICOT spune ca nu îl va primi pe Traian Băsescu dacă acesta va dori să vină la domiciliul său pentru a o vizita.
 
alina_bica
 
„M-aș bucura enorm dacă doamna Bica ar fi de acord să îi fac o vizita”, a spus Băsescu, completând că fosta şefa DIICOT „e un profesionist desăvârsit și un om care are o anume statura morala”.
 
Traian Băsescu a mai spus că nu crede că Bica, Horia Georgescu (ANI)  şi Elena Udrea au luat mita și ca au fost oameni în care a crezut și pe care i-a girat, deci va continua pe aceasta linie.
 
„Nu ma tem de nimic. Nici n-are cine ma șantaja și nici cine sa ma puna la colț. Eu am fost comandat de nava, mi-am aparat și ospatarii de nava când îi prindeau cu contrabanda, dar când e vorba de șeful DIICOT, ANI, cum sa nu cred în ei? Am crezut în ei, i-am girat. (…) Nu pot sa cred că doamna Bica sau Georgescu au luat șpaga, cum nu pot să cred că în birou la Elena Udrea a ajuns o geantă cu 900.000 de euro (…) Dorința mea e acum este să vorbesc cu doamna Bica. Dacă nu are restricții, o voi vizita acasa, daca e de acord domnia ei și soțul”, a completat Traian Basescu intr-o declaratie facuta prin telefon la un post de televiziune.
 
Citeste si...
CUTREMUR în Justiție: Tudorel Toader pune Inspecția Judiciară pe Augustin Lazăr, procurorul general al României

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.