Liderul Grupului PSD din Camera Deputaţilor, Alfred Simonis, îl atacă dur pe Rareş Bogdan, după ce europarlamentarul PNL a făcut comentarii legate de arestarea Sorinei Pintea. Rareş Bogdan a declarat că „PSD este un partid de hoţi şi mafioţi”.

„Va dati seama cat au jefuit astia Romania cat au fost la putere, daca ajung sa o fure in halul asta si in Opozitie? Si pe un subiect de maxima ingrijorare, CORONAVIRUS! Si Parlamentul dominat de acesti infractori trebuie sa valideze Guverne democratice?”, a scris Rareş Bogdan pe Facebook.

În replică, Alfred Simonis a spus că Rareş Bogdan este un coronavirus politic şi ar trebui să stea în carantină.

Citeste si...  Dezvăluire. Băsescu: „Infiltrarea SRI în instituţiile statului, gândită în cerc cu oameni politici”

„Este extrem de grețos ca cel care ajuns în politica mare slujind la masa lui Vanghelie să dea lecții de cinste și corectidudine politică. În loc să stea în carantină și să se întrebe de ce nici măcar colegii lui nu îl susțin pentru a candida în sfârșit la o funcție importantă, fără să se mai ascundă pe vreo listă, acest coronavirus politic moare de grija altora. Rareș, fă-ți tu curățenie în PNL, așa cum ziceai, și apoi vorbește despre alții!”, a spus Alfred Simonis