Alexandru Cumpănaşu, unchi al Alexandrei, spune că va solicita o expertiză internaţională a rămăşiţelor identificate la Caracal după ce ministrul Justiţiei a informat familia că ADN-ul din oasele găsite la Gheorghe Dincă este al fetei. Acesta spune că bijuteriile din argint au fost găsite întregi.

„Informarea ministerului justitiei catre familia mea nu ma face sa cred deloc ca Alexandra a fost arsa acolo si toate balivernele despre această situaţie. Voi ruga pe vărul meu să facem o expertiza internaţională a ramaşiţelor din acel „butoi” .Nu pot contesta raţional rezultatul IML pana la proba contrara dar nu cred nimic din povestea construita in jur. Aşteptam şi hârtiile de la IML să vedem la ce se referă exact analiza. Inelul si lănţişorul de ARGINT au fost găsite netopite!!!!!!. Tot în acel recipient şi arse în acelasi timp la o temperatură uriaşă. Când vărul meu le-a identificat acestea erau doar „afumate” dar întregi”, a scris Alexandru Cumpănaşu, preşedinte al Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României, pe Facebook.

Citeste si...
Iliescu vorbeste despre Dosarul Mineriadei

Unchiul Alexandrei spune că, până va avea contraexpertiza internaţională, trebuie acceptat testul de la INML, însă nu crede spusele lui Gheorghe Dincp, potrivit cărora ar fi ars trupul Alexandrei.

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei, a declarat, vineri seară, că ADN-ul din oasele găsite de la domiciliul lui Gheorghe Dincă şi analizate de INML este al fetei. Ministrul Justiţiei a anunţat familia.

Surse judiciare au precizat, pentru MEDIAFAX, că anchetatorii i-au transmis ministrului Justiţiei că ADN-ul este al Alexandrei, iar ulterior, Ana Birchall a informat familia minorei.