Invitaţii, majoritatea vedete, au dansat de mama focului toată noaptea!

 botez-elena-carolina

Alina Sorescu ai Alexandru Ciucu au avut astazi parte de o zi extrem de importanta si emotionanta. Cei doi si-au crestinat detita, pe micuta Elena Carolina, in cadrul unei ceremonii ce a avut loc in biserica din incinta Palatului Mogosoaia. Iata in continuare cateva detalii despre cum s-a desfasurat marele eveniment.

botez-elena-carolina1

Alexandru Ciucu si Alina Sorescu au organizat azi botezul fiicei lor, Elena Carolina. Slujba religioasa a avut loc la pranz in biserica din incinta Palatului Mogosoaia. Ceremonia a avut loc in prezenta nasilor, a bunicilor micutei, a rudelor si a prietenilor apropiati ai parintior sai.

Special pentru botez, Alexandru Ciucu a adus din Israel apa din Iordan, sfintita, cu care a fost crestinata Elena Carolina.

botez-elena-carolina2

Micuta a fost cuminte pe toata durata ceremoniei. Mai mult, a adormit in bratele nasilor chiar inainte de a intra in biserica. La eveniment au luat parte si Virgil Iantu, alaturi de partenera lui, Roxana, si de fiica lor, precum si Anca si Stefan Lungu.

Imediat dupa ceremonia religioasa, Alexandru Ciucu si Alina Sorescu s-au indreptat, alaturi de invitati, spre cortul amplasat pe gazonul din incinta Palatului Mogosoaia unde urmeaza sa aiba loc petrecerea la care sunt asteptate peste 200 de persoane. Au fost aproape toţi invitaţii, încât la intrarea în cort s-a stat la coadă.

Petrecerea a fost insufleţită de toţi cei prezenţi, care au dansat de mama focului până dimineaţă.

Citeste si...  Șase vedete reținute în dosarul de proxenetism.