Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, susţine că arestarea ei şi a Alinei Bica le-a expus mediatic şi se teme pentru fetiţă, deoarece răpirile sunt frecvente în Costa Rica, iar presa a relatat că cele două au pus mâna pe sume mari de bani. Fostul ministru al Turismului a depus la Tribunalul din Costa Rica o cerere prin care cere ajutorul Ambasadei României pentru a beneficia de un avocat.

”Eu ştiu că Alina Bica a cerut audienţă la şeful Interpol. S-a dus la el, i-a spus unde stă, adresa, numărul de telefon şi dacă are nevoie de ea sau de Elena, să le contacteze şi să vadă ce au de făcut. Acţiunea din ziua respectivă nu am înţeles-o. Am văzut ieşirea publică a şefului Interpol, Gustavo, în care a spus că el le intercepta şi ştiau absolut toată mişcarea. E şi normal. De ce acţiunea Interpol? Nu ştiu. Plus că, atât Elena, cât şi Alina au statutul de refugiat provizoriu,” a declarat Adrian Alexandrov, la Antena 3.

Citeste si...
Discuţia care o incriminează pe "ELENA". Ce spunea Dorin Cocoş când vorbea de ŞPAGĂ

Acesta dezvăluie că, deşi Elena Udrea le-a spus celor de la Interpol că ar avea carnet provizoriu de refugiat, reprezentanţii serviciului nu ştiu despre existenţa unui astfel de document.

”De ce cei din România nu au ataşat documentul, când l-au trimis către cei de la Interpol. Mă gândesc că, dacă Interpol ar fi văzut documentul, le-ar fi chemat la instituţie şi ar fi vorbit cu ele, nu ar fi fost acţiunea stradală.(…) Cred că are atuuri (să fie eliberată, n.r.). Atât timp cât documentul care atestă carnetul de refugiat politic nu a fost prezentat celor de la Interpol… Mâine se va duce cu documentul să îl prezinte instituţiilor,” a mai spus iubitul fostului ministru al Turismului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.