Ce s-a întâmplat între ea şi impresar, în urmă cu un an

  Alexandra (5)

A trecut aproape un an de cand Alexandra Stan a fost batuta de impresarul ei, Marcel Prodan. De atunci, viata ei s-a schimbat aproape radical, iar astazi solista este o alta persoana.

Alexandra (7)

A stat timp de cateva luni in America, si-a schimbat look-ul si s-a reinventat si pe plan profesional. Alexandra Stan a trecut de tot peste trauma suferita in urma cu un an, dar nu va uita niciodata evenimentele care i-au marcat existenta.

Alexandra (6)

De altfel, cantareata s-a decis sa vorbeasca despre asta ieri, ziua in care si-a lansat primul videoclip oficial dupa pauza pe care a luat-o de cand a fost batuta.

Alexandra

„Abia acum m-am descoperit pe mine si am inceput sa fac lucruri care imi plac. Cariera mea a fost controlata de alte persoane, iar in momentul in care am inceput sa pun intrebari, atitudinea lor s-a schimbat si s-a ajuns unde stim cu toti. In urma acelor experiente m-am regasit si mi-am dat seama cine sunt. Acum sunt sigura ca nu as mai trece niciodata prin acele momente, nu as putea nici macar sa ma cert cu cineva.

Alexandra Stan

Dupa scandal, am devenit putin sceptica in privinta barbatilor”, a declarat Alexandra in emisiunea lui Teo Trandafir.

Citeste si...  Şoc! Oana Sârbu şi Robert Turcescu s-au despărţit anul trecut!