Aşa arată tunsă şi vopsită roşcat!

alexandra stan roscata

Dupa scandalul de agresiune in care a fost implicata alaturi de fostul ei impresar, Marcel Prodan, se pare ca Alexandra Stan simte nevoia unor schimbari radicale in viata ei. Cu zambetul pe buze, Alexandra Stan pare astazi o cu totul alta persoana decat cea care in urma cu trei luni fusese desfigurata de impresarul sau, Marcel Prodan.

De la incidentul care a marcat-o atat fizic, cat si psihic, Alexandra nu a mai urcat pe scena. Mai mult, simte ca hartuirea la care a fost supusa nu se opreste aici. Pregateste insa o revenire de zile mari. Cantareata este hotarata sa lase trecutul in urma si sa se concentreze pe proiecte mai ambitioase decat pana acum.

„A fost o perioada in care am avut timp sa ma odihnesc si sa ma linistesc. Ce am facut pana acum tine de trecut, de acum imi doresc sa invat lucruri noi, sa cunosc oameni noi”, a declarat ea increzatoare.

Iar transformarea ei nu se vede numai in atitudine. O fotografie recenta o arata pe Alexandra Stan complet schimbata si ca look. S-a tuns si s-a vopsit roscata, parca pentru a arata ca nu a mai ramas nimic din tanara fragila dinaintea scandalului.

Citeste si...
EBA pleacă niţel la Miami