Survivor România 2021. Alexandra Stan își anunța, la mijlocul lunii noiembrie a anului trecut, separarea de iubitul ei, Bogdan Drăghici, un tânăr om de afaceri. Cu câteva zile înainte de plecarea vedetei la Survivor, cei doi s-au împăcat şi au petrecut sărbătorile de iarnă împreună.

Survivor România 2021 Alexandra Stan s-a împăcat cu iubitul ei chiar înainte să plece la Survivor. „Lăsați-o în pace pe Alexandra, că are iubit!”, a spus un coleg al celebrei cântărețe în timpul unui dialog care o viza pe aceasta.

Survivor România 2021 Alexandra Stan, cu iubitul în Republica Dominicană

Bogdan Drăghici este îndrăgostit de călătorii și de vacanțe. El a văzut deja jumătate de lume până la vârsta pe care o are și nu are de gând să se oprească aici. A fost în SUA, Zanzibar, Japonia, Chile, Mexic sau Peru, pentru a enumera doar câteva dintre ţările vizitate de acesta. De altfel, apetitul pentru vacanțe a fost și cheia relației cu Alexandra Stan, care și așa se plimba prin toată lumea datorită angajamentelor pe care le avea ca artist internațional.

Alexandra Stan și Bogdan Drăghici s-au împăcat înainte de Survivor
„Ultima relație pe care am avut-o cu un bărbat, chiar dacă a fost cu adevărat eliberatoare și liberă, și deschisă, m-a lăsat cu inima frântă pentru că am făcut greșeala de a proiecta, de a visa, așa că m-am atașat din cauza așteptărilor de viitor. Pot să spun că ultimele cinci luni au fost de-a dreptul superbe, nebune, m-am simțit iubită, am călătorit, am dansat cu zeii, am făcut dragoste pe plajă, am înotat la lumina lunii”, a scris Alexandra Stan pe contul său de Instagram.


Citeste si...
Încă o despărțire în showbiz? Are legătură cu Alexandra Stan