Ion şi Constantin Velea nu vor să discute despre amanta fiului lor

Alex

Ion si Constantina Velea, parintii lui Alex, care locuiesc in Craiova au o relatie extraordinara cu vecinii din bloc. Cei doi locuiesc in acel imobil de peste 20 de ani, iar Alex a copilarit acolo.

Alex Antonia

Toţi vecinii din bloc îl cunosc pe Alex Velea şi pe părinţii cantaretului. Locatarii au numai cuvinte de lauda la adresa lui Ion si Constantina Velea, dar si a lui Alex.

Ana

“Amandoi sunt niste oameni extraordinari. Se au bine cu toata lumea din bloc. Sunt oameni la locul lor, cumsecade, respectuosi… isi vad de viata lor. Sunt niste oameni simpli, pensionari. N-au fite si sunt de ajutor. Si Alex este respectuos. Daca te intalnesti de sase ori cu el pe scari, de sase ori te saluta. Si pe copii ii saluta. Un baiat tare cuminte a fost si cand era mic. A invatat bine, are multe diplome, toate sunt acasa la parinti”, au declarat vecini de-ai parintilor lui Alex Velea.

Antonia

Cand a venit vorba despre Antonia insa, o parte din vecini nu s-au aratat multumiti de gestul cantaretului. Mai mult, unii spun ca si parintii refuza sa vorbeasca despre acest subiect. “Parintii lui nu vorbesc despre Alex si Antonia… Despre faptul ca si-a parasit sotia… Le e rusine si lor. Isi vad de treaba lor si nu vorbesc despre Alex. Cred ca nu-i lasa el sa vorbeasca. Oricum Alex n-a adus-o acasa pe Antonia. Noi n-am vazut-o pe aici, dar cred ca nici maica-sa cu taica-su n-ar accepta sa o aduca acasa deocamdata”, a zis un vecin.

“Acum nu mai e cu nevasta lui, e cu o cantareata care are copil… Asa stim si noi, aici in bloc… In ultimul timp a venit mai rar acasa, la parinti. Inainte venea mai des.. acum vine cand are concerte prin zona”, a marturisit o alta vecina.

Antonia Maya

Sunt si unii care-i iau apararea solistului! “Si ce daca s-a despartit de nevasta-sa? Daca nu se mai inteleg oamenii… Nu e nici primul, nici ultimul care face acest lucru. Sa faca ce vrea, ca e viata lui. Nici Tanta (Constantina, mama lui Alex – n.r.), nici taica-su nu se baga in viata lui. Si fiul meu e la a doua casatorie si ce sa-i fac? Are si copil cu sotia asta… Asta e viata. Alex are dreptul sa fie fericit, are dreptul sa aleaga”, a spus o vecina, prietena cu mama solistului, Constantina Velea.

Citeste si...
Cum îţi poţi cuceri... soacra?!